Na een bezoek aan de dierenarts begin februari van dit jaar kregen we helaas een slechte mededeling… onze Teckel Puck had weer een hernia (mei 2014 na testen en foto’s eerste diagnose). Maar nu zeer ernstig, met verlamming van de achterpoten.

Op advies van onze dierenarts reden wij op 12 februari 2015 richting Meteren, een van de vestigingen waar Drs. Jacha Heukels werkt. Tijdens het eerste consult constateerde zij na grondig onderzoek van Puck een heuze hernia. Afwijkend staande werveltjes heeft zij ter plekke gecorrigeerd. Wij als eigenaars voelden intens mee met onze Teckel Puck.
Na de behandeling moesten wij op 5 maart terugkomen ter controle. Puck zit momenteel  in zijn revalidatie fase van een maand, maar hij loopt weer als een “kievit”! Soms  moet hij getemperd worden, omdat hij weer vol gas geeft. Pas in juni hebben wij weer een afspraak voor controle. Voor dit moment geldt rustig aan weer conditie opbouwen, zodat Puck straks weer hond kan zijn. Dankzij kundig handelen van Jacha Heukels loopt onze Puck weer. Wij voelen ons intens blij in het bijzonder Puck. Een vriendelijke groet  en een poot aan Jacha.

De familie Weeland uit Vlissingen

Teckel verlamd hernia

Zie ook: