Rambo, een Jack Russell terriër van 13 jaar oud raakte plotseling verlamd aan beide achterpoten. Ondanks de ernst van de klachten en het sombere vooruitzicht besloten de eigenaars van Rambo om hem toch een kans te geven. Hij werd behandeld met orthomanuele therapie en met veel geduld en intensieve zorgen gaat het langzaam steeds beter met Rambo. Volg hier het verhaal van deze levenslustige kanjer.

3 weken na de behandeling: “Ik mag met grote blijdschap zeggen dat Rambo vanaf maandag zijn linkerpootje ging gebruiken en vanaf dinsdag ook zijn rechterpootje probeert mee te laten werken! Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Nogmaals wil ik u bedanken.”

Na 4 weken: Rambo heeft een speciaal speelkleed gekregen, zodat hij niet uitglijdt. Hij moet rustig aan doen, maar wil erg graag spelen met zijn broer en zus!

Na 8 weken: Rambo loopt kleine stukjes zelfstandig. Hij is nog erg wankel, maar het gaat iedere dag een beetje beter.

Hoi graag wil ik een update doen van mijn kanjer. Hij doe echt zijn naam een eer aan: RAMBO. We zijn nu zo’n 2 maanden verder en ik kan melden dat hij zonder rolstoel loopt. Het zij geen honderden meters maar met een uitlaat houdt hij dat goed vol. Hij heeft zelfs een poging gewaagd om achter een kat aan te gaan. Dat was nog even teveel van het goede,maar ik ben zo trots op mijn kanjer en zeer zeer dankbaar wat mevrouw Jacha voor ons geeft gedaan. Hier een foto van afgelopen zondag.

Rambo Jack Russell Terrier raakte verlamd en herstelde na orthomanuele therapie

 1 februari 2015 (1 jaar later, Rambo is inmiddels 14 en een half jaar: Hoi, ik wil even zeggen dat het nog steeds goed gaat met Rambo. Dankzij u heeft hij tot nu toe haast een jaar langer geleefd. Hij loopt nog steeds zonder rolstoel. Niet zo als het hoort, maar hij heeft nog steeds plezier!